شاید در حال نوشتن ایمیلی برای همكاران خود پیش از ویرایش آن، به طور تصادفی گزینه Send (ارسال) را بزنید. شاید هم با عجله یک ایمیل نه چندان خوب برای کسی ارسال کرده‌ و سپس پشیمان شده باشید. صرف‌نظر از اتفاقی که رخ داده است، اگر کاربر اوت لوک (Outlook) هستید، می‌توانید از گزینه بازگردانی ایمیل در اوت لوک (recall emails) استفاده کنید.

گزینه بازگردانی ایمیل بسیار مفید است، زیرا می‌تواند ایمیل ارسال‌شده را پاک کند. اگر می‌خواهید یک ایمیل ارسال‌شده را حذف کنید، مراحل ذکر شده در ادامه مطلب را دنبال نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب از شاپ با ما همراه باشید.

بازگردانی ایمیل در اوت لوک

مرحله ۱: پوشه Sent Items (ایمیل‌های ارسال‌شده) خود را باز کرده و ایمیلی را بیابید که می‌خواهید آن را حذف کنید. در این قسمت باید روی ایمیل مورد نظر دابل‌کلیک (دکمه ماوس را دوبار فشار دهید) کنید تا ایمیل قبل از انتقال به مرحله بعدی باز شود.

مرحله ۲: در نوار ابزار بالای صفحه به دنبال گزینه کشویی Actions بگردید و روی آن کلیک کنید.

مرحله ۳: در این قسمت منوی کشویی Actions باز شده و حالا باید روی گزینه Recall This Message (بازگردانی این پیام) کلیک کنید.

بازگردانی ایمیل در اوت لوک

مرحله ۴: اکنون یک پنجره پاپ آپ روی صفحه نمایش شما ظاهر می‌شود. در اینجا دو گزینه وجود دارد: گزینه اول Delete unread copies of this message (حذف نسخه خوانده‌نشده این پیام) است.

بازگردانی ایمیل در اوت لوک

گزینه دوم Delete unread copies and replace with a new message (حذف نسخه خوانده‌نشده پیام و جایگزین‌کردن یک پیام جدید) است.

بازگردانی ایمیل در اوت لوک

در این مرحله همچنین گزینه Tell me if recall succeeds or fails for each recipient (در صورت موفق‌بودن یا خطا در بازگردانی ایمیل به من اطلاع داده شود) را مشاهده می‌کنید.

گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید و برای ادامه روی دکمه OK کلیک نمایید.

اگر پیام با موفقیت حذف شد، تبریک می‌گوییم! اگر می‌خواهید یک پیام جدید، جایگزین آن کنید، به مرحله ۵ بروید.

مرحله ۵: اگر می‌خواهید پیام جایگزین ارسال کنید، اوت لوک صفحه دیگری باز می‌کند تا بتوانید پیام را ویرایش نمایید. همانطور که ایمیل جدید خود را می‌نویسید، اوت لوک پیام قدیمی شما را حذف کرده و پیام حذف موفقیت‌آمیز ایمیل را برای شما ارسال می‌کند.

نکته: اگر پیام جایگزین ارسال کنید، ایمیل قبلی شما حذف نمی‌شود. برای این‌که پیام اصلی از بین برود، گیرنده ابتدا باید پیام جایگزین را باز کند. به همین دلیل است که باید در عنوان پیام جایگزین «URGENT» یا چیزی مشابه را تایپ کنید تا قبل از اولین ایمیل باز شود. مایکروسافت همچنین اعلام کرده است که در برخی موارد، پیام‌های حذف‌شده از صندوق ورودی آن‌ها حذف نمی‌شود.